ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا در یک نگاه

  • مدت ویزا: حداکثر ۵ ساله
  • نوع ویزا: مولتیپل ۵ ساله یا سینگل
  • امکان اخذ ویزای همراه:‌ باید جداگانه اقدام کنند
  • امکان اخذ ویزای کار پس از ورود: در صورت یافتن شغل دارای تائیدیه، وجود دارد
  • هزینه: ۱۰۰ دلار برای ویزا و ۸۵ دلار برای انگشت نگاری
  • مدت زمان: میانگین ۱۰۰ روز پس از سابمیت

تغییر ویزای توریستی کانادا به ویزای تحصیلی و اقامت

طبق قوانین جدید اداره مهاجرت کانادا در صورتیکه توریست وارد شده به کانادا در یکی از موسسات آموزشی مورد تایید اداره مهاجرت کانادا ثبت نام نماید، امکان تغییر وضعیت او از حالت توریستی به دانشجویی وجود خواهد داشت.

مدارک ویزای توریستی کانادا
مدت زمان اخذ ویزای توریستی کانادا
پیش نیازهای ویزای توریستی
مدارک ویزای توریستی کانادا

  • پاسپورت معتبر و عکس پاسپورتی
  • مدارک تمکن مالی
  • دعوتنامه از فرد یا سازمانی در کانادا یا ارائه برنامه دقیق بازدید از کانادا
  • پر کردن فرمهای ویزا
  • پرداخت هزینه های قانونی مربوط به اخذ ویزای توریستی کشور کانادا
  • انجام انگشت نگاری سفارت کانادا. سفارت کانادا در تهران برای انگشت نگاری خدماتی ندارد.

سایر مدارک تکمیلی که نشان دهنده وجود tie یا همان وابستگی شما به کشور خودتان است که به نوعی آفیسر را قانع میکند که شما پس از اخذ ویزای مسافرتی کانادا به کشور خود باز خواهید گشت.

  • ارائه کامل سوابق شغلی اعم از نامه های اشتغال به کار و فیش حقوقی و مرخصی
  • ارائه کامل اسناد مربوط به دارایی های شما
  • رکورد ویزای های شما به کشورهای قبلی

تذکر: لیست مدارک ارائه شده به صورت کلی میباشد. برای دریافت لیست دقیق مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کانادا با مشاور خود مشورت نمائید.

مدت زمان اخذ ویزای توریستی کانادا

مدت زمانیکه برای صدور این نوع ویزا برای ایرانیان اعلام شده حداقل ۱۰۰ روز می‌باشد. ولی در بیشتر موارد بر اساس تجربه کمتر از این مقدار پروسه طول خواهد کشید. ما در بسیار از پرونده ها در کمتر از ۳۰ روز ویزای متقاضیان را دریافت کرده ایم. زمان صدور ویزای توریستب کانادا، نسبت به شلوغی درخواست های ویزا متغیر میباشد و به صورت منظم از طریق سایت اداره مهاجرت کانادا به روز رسانی میشود.

پیش نیازهای ویزای توریستی

برای سفر به کانادا باید:

  • پاسپورت معتبر داشته باشید
  • از شرایط سلامتی خوبی برخوردار باشید
  • افسر مهاجرت را متقاعد نمایید که به کشور خود باز می گردید مانند علایقی همچون کار، خانواده، دارایی و …
  • داشتن پول کافی برای سفر خود

همچنین ممکن است موارد زیر از شما درخواست شود:

  • انجام آزمایشات پزشکی
  • دعوتنامه از شخصی که در کانادا زندگی می‌کند.

مشکلات پزشکی و سوء پیشینه میتواند منجر به عدم دریافت ویزای کانادا شود.

بازدید کننده کانادا باید بتواند اثبات کند که از نظر مالی توان ساپورت در مدت زمان حضور در کانادا را دارد.

مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا

  1. تکمیل فرم ارزیابی توریستی
  2. ترجمه و تائید مدارک طبق دستورالعمل، ارسال مدارک
  3. اقدام برای اخذ ویزا و انجام انگشت نگاری (بیومتریک)
  4. دریافت نتیجه ویزا در حدود سه ماه بعد

توجه​
برای اخذ انواع ویزاهای کانادا، متقاضیان میتوانند به صورت شخصی اقدام فرمایند و الزامی برای استخدام وکیل یا مشاور نیست. در صورتی که قصد استخدام وکیل مهاجرت یا مشاور رسمی مهاجرت را دارید، مشاور شما باید حتما در سازمان های معتبر که اداره مهاجرت کانادا به رسمیت میشناسد عضویت داشته باشد.​

قوانین ورود و خروج با ویزای توریستی کانادا

 ویزای توریستی کانادا معمولا به شکل ویزای تک ورود single entry یا ویزای مولتیپل کانادا multiple entry یا همان ویزای پنج ساله کانادا صادر میشود. ویزای توریستی برای متقاضیان ایرانی معمولا یا به صورت سینگل اینتری به مدت درخواست متقاضی یا به صورت مولتیپل اینتری به مدت ۵ سال (یا پایان مهلت پاسپورت) صادر میشود. بر اساس قانون کلی حداکثر زمانی که توریست کانادا میتواند بدون خروج از کانادا در این کشور بماند ۶ ماه است. نکته قابل توجه دارندگان ویزای توریستی کانادا این است که داشتن ویزای بازدید از کانادا به معنی داشتن اجازه ورود به این کشور نمیباشد. بلکه آفیسر در هنگام ورود به خاک کانادا باید تشخیص دهد که ماهیت حضور فرد در کانادا موقت خواهد بود و متقاضی بازدید از کانادا قصد ماندن در کانادا را پس از ویزای کوتاه مدت ندارد.

متقاضیانی که دارای ویزای مولتیپل توریستی کانادا هستند، از تاریخ شروع تا پایان تاریخ ویزای درج شده در پاسپورت خود امکان سفر به کانادا را خواهند داشت. در هر بار ورود به کشور کانادا شما میتوانید تا سقف ۶ ماه در کانادا بمانید. امکان تمدید این ۶ ماه از داخل خاک کانادا با داشتن دلیل قانع کننده وجود خواهد داشت. در صورتی که دلیل قانع کننده نداشته باشید ملزم به ترک خاک کانادا هستید ولی میتوانید بلافاصله پس از ترک خاک کانادا ( منظور از خاک مرز میباشد) محدد وارد کانادا شده و ۶ ماه دیگر در کانادا باشید. پس در هر ورود متقاضی مجاز به ماندن حداکثر ۶ ماه میباشد. ولی برای تعداد روزهایی که ، در هر سال یا در طول مدت ویزا، در کانادا هستید هیچ محدودیتی وجود ندارد.

سولات مربوط به ویزای توریستی کانادا

آیا با این نوع ویزا می توان در کانادا کار کرد و یا به ادامه تحصیل پرداخت؟

با ویزای توریستی کانادا امکان کار کردن در این کشور وجود ندارد ولی امکان ادامه تحصیل در دوره هایی که کمتر از ۶ ماه باشند وجود دارد.

آیا می توان انگشت نگاری و عکسها را با بقیه مدارک فرستاد؟

خیر، از ۱۱ دسامبر برخی تابعیت ها از جمله ایرانیان باید انگشت نگاری و عکس پرسنلی را بصورت حضوری در سفارت کانادا انجام دهند.

آیا اعضای یک خانواده می توانند در قالب یک فایل اقدام نمایند؟

بله، تمامی اعضای خانواده می توانند بصورت جداگانه فرمهای مربوطه را پر کرده و هزینه قانونی کلی این فایل نیز ۴۰۰ دلار برای هزینه قانونی و ۱۸۰ دلار برای هزینه انگشت نگاری برای کل خانواده می‌باشد.

آیا فرزندان فرد بازدید کننده کانادا اجازه تحصیل در مدارس کانادا را دارند؟

خیر. باید برای فرزندتان درخواست ویزای تحصیلی بدهید.

دلایل ریجکتی ویزای توریستی کانادا چه چیزی میتواند باشد؟

ریجکت ویزای کانادا به این دلیل است که یا شما پرونده درخواست ویزا را به درستی انجام نداده اید یا این که آفیسر قانع نشده که شما پس از بازدید کانادا به کشور خود باز خواهید گشت. گاها نیز ویزای توریستی کانادا به دلیل عدم داشتن ساپورت ملی کافی مردود میشود.

آیا پس از ریجکت شدن در ویزای توریستی کانادا امکان اقدام مجدد وجود دارد؟

بله. در صورتی که در پرونده درخواست ویزای بازدید کانادا اشتباهی بوده، آنرا را رفع کنید و دوباره درخواست بدهید. در صورتی که ایرادی در پرونده نبوده و همه مسایل حقوقی در دریافت ویزا به درستی رعایت شده اند، باید تغییر مشخصی در پرونده ایجاد شده باشد که دوباره درخواست دادن شما منطقی باشد. در غیر اینصورت احتمالا نتیجه مشابه خواهید گرفت.

آیا داشتن ویزای شنگن یا ویزای سایر کشورها برای اخذ ویزای توریستی الزامی است؟

خیر. ولی سابقه ویزای شما در اخذ ویزای توریستی کانادا کمک شایانی میکند. این موضوع به آفیسر کمک میکند که قبول کند قصد شما ماندن در کانادا نیست.

برای دریافت ویزای توریستی کانادا چقدر پول نیاز دارم؟

هزینه اخذ ویزای توریستی کانادا شامل موارد زیر است:

  • پرداخت هزینه های مربوط به اداره مهاجرت و انگشت نگاری
  • هزینه سفر مربوط به انجام امور انگشت نگاری در دفتر VAC. این سفر میتواند به هر کدام از کشورهایی که دفتر انجام انگشت نگاری در آنها وجود دارد باشد. در کشورهای اطراف ایران، در دبی و ارمنستان و ترکیه این خدمات وجود دارد.
  • هزینه مربوط به تهیه بلیط رفت و برگشت به کشور کانادا و داشتن بودجه کافی برای تامین هزینه‌های شما در طول سفر شما در کشور کانادا
  • هزینه استخدام مشاور مهاجرتی (الزامی نمی‌باشد)